Voor mensen zoals jij en ik

Praten kunnen we allemaal, vertellen wat we bedoelen lukt vaak ook nog wel. Maar schrijven wat we bedoelen? Oei, dat blijken veel mensen lastig te vinden.

Dan vervallen mensen in taalgebruik dat helemaal niet meer bij ze past, dat oubollig of zelfs 18e eeuws is. Of in stacato: in losse kreten opschrijven wat ze willen zeggen, zonder dat het tot een samenhangend verhaal komt.

Wat doe je dan? Rommel je wat aan of schakel je iemand in om je te helpen? Precies! Dan neem je contact op met Teksterie.

Onderstaande mensen gingen je voor. Dit zijn hun reacties.

 

Patricia:

Briljant! Echt heel leuk en goed gedaan…..  Ik denk dat er inderdaad meer mensen zijn die dit (interview) wel bij hun cv willen voegen. Thanks!  Ik zeg toevoegen aan je dienstenaanbod!

 

Marion:

“ Ik krijg écht heel veel complimenten voor mijn sollicitatie brief. Iemand van de afdeling communicatie vroeg mij zelfs of dat ze mijn brief zelf mocht gaan gebruiken!”

 

Peter:

“Ik ben echt heel erg geholpen; het scheelt zoveel als je gewoon je verhaal kunt vertellen en iemand anders schrijft het voor je op. Het geeft mij heel veel gemoedsrust om te weten dat het écht goed op papier staat.”

 

Caroline:

“Teksterie heeft onze subsidie aanvraag geschreven. De professionele manier waarop dat is gebeurd hadden we nooit zelf kunnen realiseren. En met resultaat: onze aanvraag is beloond!”